Verzenden en retourneren

Verzendkosten en gratis verzending

Bestellingen naar Nederland, België boven de €75,- worden gratis verzonden.
Bij zendingen onder de €75,- worden wel verzendkosten in rekening gebracht.

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf Verzendduur
Nederland 6,95 €75,- 1 werkdag
België 8,95 €75,- 2 werkdagen
Duitsland 8,95 €100,- 2-3 werkdagen

Verzending na betaling

Alle bestellingen die zijn geplaatst en betaald voor 15:00 worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen waarvan de betaling later binnen komt, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Levertijd

PostNL zendingen worden doorgaans de eerstvolgende werkdag of eventueel zaterdag geleverd. DPD zendingen worden binnen 1 á 3 werkdagen op het afleveradres aangeboden.

Let op: Reishi-Extract.nl is niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats, toevoegsels bij huisnummers) waardoor bestellingen niet op het juiste adres afgeleverd kunnen worden. Voor een bestelling die retour komt door bijvoorbeeld foutief invullen van toevoegsels zullen opnieuw verzendkosten worden gevraagd voor verzending. Mocht u een fout hebben gemaakt bij het invullen van uw NAW-gegevens en uw bestelling is nog niet verzonden, neem dan direct contact met ons op.

Retourinformatie

U hebt wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd. Mocht u zich binnen dit termijn bedenken, dan kunt u de bestelling aan ons retour zenden nadat u contact met ons hebt opgenomen en u van ons een akkoord hebt gekregen. U krijgt na inspectie en goedkeuring van de retour gezonden artikelen binnen 14 dagen uw aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten die wij in rekening hebben gebracht teruggestort op uw IBAN.

Retourkosten

De kosten die u maakt door de zending aan ons retour te zenden, vergoeden wij niet. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij adviseren de retourzending aangetekend naar ons op te sturen.

Uitgesloten van retour

Producten kunnen niet retour worden gedaan wanneer één van de volgende punten van toepassing is:

  1. de verzegeling van het product is verbroken;
  2. het product kan snel bederven of verouderen

Retourformulier

Wanneer u de zending aan ons retour stuurt, dient u een volledig ingevuld retourformulier in de doos mee te zenden. Deze kunt u hier downloaden.